Защо мъжете искат жените да готвят за тях?

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4908431466544532" 
     crossorigin="anonymous"></script> 

Обичам да готвя за моя мъж.Обичам погледa на лицето му, когато очите му светят, докато му нося яденето.Обичам звука, който прави, когато си направи първата хапка и тогава ,когато ми покаже колко цени готвенето ми с любяща обич и оценка.
Когато правите прости неща като готвене за мъж, той се чувства като КРАЛ и ще се държи с вас като с КРАЛИЦА.
Причините да не сте щастливи в отношенията си е, защото ги унищожавате като отказвате просто удоволствие на мъжа си, което от своя страна ви отказва от вашите нужди.Помислете за това.Партньорството не е битка кой кого контролира.Ако и мъжат ви готви може заедно да се радвате на компания.
За съжаление много мислят,че любовта не е това да се грижите един за друг като бъдете слуга.
Много смятат,че истинската причина мъжете да искат жените им да готвят е защото не им се занимава а и настояват те да се занимават с това ден след ден и година след година.
Моят мъж никога не е искал да му готвя, правя го защото говорим за открита,честна комуникация и взаимно уважение.
Готвенето прави другите хора щастливи и това е начин да кажеш “Обичам те”.

Имам една страхотна история фантасмагория, която ще ти разкажа! В древни времена, в малко селце, живееше младо момиче на име Елиза. Тя беше обикновено момиче, но със силна връзка с природата и въображението си.


Един ден, докато се разхождаше из гората, Елиза открила стара книга с магически рецепти. В нея беше описана рядка формула, която можеше да превърне обикновените храни в магически ястия. Елиза беше въодушевена и решила да изпробва тази магия.


Тя събрала всички необходими съставки и започнала да готви. След като приготвила първото ястие, Елиза го вкуси и веднага почувствала странно усещане. Тя се почувствала лека и свободна, като че ли плува в облаците.


Следващото, което знаеше, беше, че Елиза се намираше във вълшебно царство, пълно със същества от приказките. Там срещнала един дракон, който носеше коледна шапка и се казвал Джъмпър. Те станали бързи приятели и решили да изследват заедно това вълшебно място.


Елиза била впечатлена от Джъмпър и решила да му покаже своите кулинарни умения. Започнала да готви разнообразни ястия за Джъмпър, използвайки магията от старата книга. Драконът бил възхитен от вкусните и изискани ястия, които Елиза приготвяла.


Една вечер, докато седяха на плажа и гледаха залеза, Джъмпър споделил с Елиза, че мъжете обичат жените да им готвят, защото това им дава усещане за грижа и любов. За тях храната, приготвена от жената, е не само вкусна, но и символ на нейната грижа и отдаденост.


Елиза се усмихнала и казала, че готвенето е начин да изразиш своето топло и грижовно сърце. Тя се радвала, че може да направи Джъмпър щастлив с вкусните ястия и да му покаже колко му е важен.


И така, Елиза и Джъмпър продължили да се наслаждават на вълшебните приключения и вкусни ястия, които тя готвила за него. Те разбрали, че вкусната храна и грижата, която се изразява през готвенето, създават специална връзка между тях и  се развила прекрасна връзка, основана на любовта и грижата, която тя изразявала чрез готвенето. Те прекарваха много щастливи моменти заедно, наслаждавайки се на вкусните ястия и взаимната подкрепа. Тя му готвеше с любов и той я обичаше още повече за това.



Коментари