Бисквитена торта Марс

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4908431466544532" 

     crossorigin="anonymous"></script> 

Торта с бисквити  и карамел само с 4 продукта


 Един летен  следобед, аз и мои приятели решихме да се съберем в градинката и да си приготвите най-вкусната торта на света.


Започнахме  страстно да смесвате съставките - хрупкави бисквити, карамел и шоколад. Всяка смеска била като малко изкушение за вкусовите ботушки. Всички се забъркахме в работа, смехът и радостта напълниха въздуха.


След като тортата изпечена и охладена, решихме да я украсим по специален начин. Използвахме и стъклен пръстен, за да я оформим  като планета Марс. След това добавихме нежен слой от карамел и горещ шоколад, за да придадем на тортата тази неповторима вкусова комбинация.


Когато най-накрая настъпи моментът да опитаме  тортата, всички се насладихме  на вкуса на Марс. Всички залюбихме тази богата и сладка деликатеса. Вкусът на шоколада, карамела и хрупкавите бисквити се сливаха в едно небесно удоволствие.


Тортата Марс стана символ на вашия приятелски кръг.Всички се насладихме на тази невероятна торта Марс! Ядохме я с удоволствие и се наслаждавахме на всяка хапка. Беше най-сладкото изживяване! 


Така че, след като всички се насладихме на първата хапка, започнахме да откриваме всички нейните вкусови нюанси. Хрупкавите бисквити се сливаха с карамела в устата, а шоколадът добавяше допълнителен слой наслада. Беше като експлозия от вкусове, която ни караше да искаме още и още! Тортата Марс стана хит на вечерта и всички се възхищавахме на вкуса и външния й вид. Беше едно незабравимо изживяване, което ще помним дълго време! 🍰😍




Необходими продукти:

300г. бисквити
80г. масло
1 кондензирано мляко
200г. млечен шоколад




Смелят се бисквитите и се разбърква добре с разтопеното масло.
Слагат се на дъното на 18 см. тава като се разпределят равномерно навсякъде.
Изсипва се и кондензираното мляко върху бисквитите и се слага да се пече на 180 градуса докато не пожълтее. Разтопява се и млечният шоколад като се слагат 1-2 с.л олио в него.
Когато са готови бисквитите се вадят от фурната и се слага шоколада също равномерно навсякъде.Украсяваме по-наше желание.Да ви е вкусно!



Коментари