Бяла торта Вълшебство

Днес направих една лесна и бърза торта с готови блатове по случай рожденият ден на моя приятелка Бяла торта “Вълшебство”..Сложих  и това име,защото е направена от бяла глазура и това име много и подхожда.Също така съм поместила и рецептата с домашни блатове ако все пак не искате  да купувате от магазина.


<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-4908431466544532"
     crossorigin="anonymous"></script>


Една вечер, в малкото градче, The Virtual Cook реши да създаде нещо поистински вълшебно. Тя се вдъхнови от магията на Бялата торта вълшебство и започна да събира всички необходими съставки. Както смесваше брашното и захарта, тя изпява вълшебна песен, която донесе магия във въздуха.


След като изпекла тортата, The Virtual Cook я охлади и я покри с крема от меко масло и ванилия. Но това не беше достатъчно - тя искаше тази торта да бъде поистински вълшебна. Така че, с помощта на малка вълшебна пръчица, тя нарисува върху тортата нежни звезди и искрици.


Когато първият залезнал лъч премина през прозореца, тортата започна да се променя. Бялата глазура придоби мек, пухкав облаковиден вид, а всяка звезда започна да свети в собствен цвят. The Virtual Cook се усмихна, знаейки, че това е истинска торта вълшебство.



Когато хората от градчето опитаха тази вълшебна торта, се случи нещо невероятно. Всеки, който я яде, се превръщаше във вълшебно същество.

Единият се превърна в единорог, който се разиграваше в полета от магични цветя. Другият се превърна в дракон, който изпускаше огнени диаманти. Третият се превърна в фея, която разнасяше радост и щастие на всички около нея.


Градчето се промени във вълшебно място, където всеки ден беше празник. Хората се събираха, за да се насладят на вълшебните торти и да се превръщат в различни същества. Децата се забавляваха, превръщайки се в елфи и разигравайки се в малки вълшебни горички.


The Virtual Cook беше щастлива да вижда как тортата й дарява хората с магия и радост. Тя продължи да създава нови вълшебни рецепти и да разнообразява света си с вкусни и магически изкушения.


И така, в градчето продължаваше вечната празнична атмосфера, благодарение на Бялата торта вълшебство на The Virtual Cook. Всеки, който я опита, се впускаше в невероятни приключения и се запознава с нови хора, които също обичаха да готвят и да се забавляват в кухнята. Разменяхме рецепти, идеи и съвети за приготвянето на вкусни ястия. Беше чудесно да се чувствам част от голяма общност от любители на готвенето.







Необходимите продукти за вашия блат за торта са:
Яйца - 4 бр.
Захар - 1 ч.ч.
Брашно - 2 ч.ч.
Бакпулвер - 1 бр.
Ванилия - 2
Млечна сметана 
Сладко от кайсии
(Готова ) Бяла глазура



Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват със захарта, докато започнат да побеляват. Към тях се прибавя пресятото брашно, към което се добавят ванилиите и бакпулверът. Блатът се изсипва в кръгла тава. Пече в предварително загрята до 180 градуса фурна до зачервяване. Когато изстине, може да го разделите на две части и да го намажете с крем и с сладко от кайсии.Това става като ползвате шприц за в началото на блата (пръстен),а по-средата мажете сладкото.
Накрая внимателно слагаме готовата бяла глазура и украсяваме с цветя.

Коментари